Förarintyg för vattenskoter / Vattenskoterkörkort pris: Nu 3750:-

Är det dags att ta vattenskoterkörkort / förarbevis för vattenskoter? Välkommen till oss på Kustens Sjöfartsutbildningar. Våra utbildningar gör dig till en säkrare förare på vattnet.

Vi kommer att hålla i våra vattenskoterkurser på flera olika platser runt om i Sverige, främst på västkusten, men vi finns alltid på Vindön, Orust.

Vår vattenskoterutbildning går till så att du först studerar en dag på distans hemma med vårt digitala material och sedan kommer du till oss en dag för att få teoretisk praktik på förmiddagen. Efter det kommer en tentamen. På eftermiddagen blir det praktisk körning med vattenskoter.

Distansmaterialet kommer när du beställer vattenskoterkursen. Det är bara den praktiska dagen du behöver boka.

Boka utbildning för vattenskoter

Beställa en vattenskoterkurs gör du genom att fylla i blanketten till höger och väljer ett datum för den praktiska delen som passar dig

Passar inte datum eller plats? Kontakta oss så kan du få egen plats och datum.

Välj något av följande datum för den praktiska delen av ditt vattenskoterkörkort:

Vårens kurser 2023

28 april Henån

12 maj Hamburgsund

2 maj Hovås

Alternativt

Vattenskoterutbildning på plats hos er:

Är ni flera stycken som ska ta vattenskoterkörkort och vill ni att vi kommer till er och håller en vattenskoterutbildning?

Läs mer här

Förarbevis för vattenskoter

Från och med 1 maj 2022 krävs att man har ett förarintyg för vattenskoter, eller som man i dagligt tal kallar det vattenskoterkörkort, för att få köra en vattenskoter.

Vi kommer att vara på olika platser, men finns alltid på Vindön, Orust

Utbildningen för vattenskoter kommer bland annat att ge dig grundläggande kunskaper i sjövett, våghantering, hur man girar, stoppsträckor och hur vattenskotern framförs i snabb respektive långsam fart.

Du behöver ha med dig din egen vattenskoter, eller höra av dig om du vill hyra en skoter.

Pris för vattenskoterkörkort: 3750:-

    Boka online här

    Ange kurstillfälle

    Övrigt